Muhammad Haziq Bin Rasid - Abang Mat Jambu Pinkyboy


Throwback sikit dengan Mat.
Abang Mat Jambu Pinkyboy.

Time ni Ahmad dah pulang jubah. Kalau tidak dah boleh tangkap gambar sekali dengan Mat. Time ni sebenarnya nak photoshoot sekali dengan Family BVP, tapi depa pun hilang, gagal dikesan.

Dulu selalu datang bilik masa di UiTM Merbok. Pinjam blazer. Pinjam tali leher merah jambu.
Paling rare, tangkap gambar kat ruang kamar A320 sampai 2 jam lebih macam tu.

Sampai hari ini, masih bersama. Masih my bro. Pernah bergaduh, pernah berseteru, namun itu yang merapatkan kita.

Btw, Abang Mat ni juga seorang penulis blog. Penulisannya bersahaja. Menggila tak habis. Awrrr.


Pinjam kecomelan sikit. Hahah.

Catat Ulasan

0 Ulasan